Introducere

Bine ați venit.

Ne bucurăm că sunteți interesați să aflați despre meditația Raja Yoga.

Unele dintre idei vă vor fi foarte familiare pentru că le-ați simțit de multe ori în interiorul vostru, iar altele se  poate să vi se pară neobișnuite sau complet noi.

Vă mulțumim că v-ați alăturat și sperăm să rămâneți pe parcursul întregului curs și să descoperiți câteva lucruri frumoase, valoroase și utile pentru voi.

Cunoștințele care vă sunt împărtășite în acest curs, puteți să le explorați, să le evaluați, să vă gândiți și să reflectați la ele și apoi să vedeți cu ce vă simțiți confortabil.

Următorul pas, va consta în câteva experimente de meditație și comentarii pentru a vă ghida prin meditație, pentru a putea ajunge la acea conștientizare și experiență a ființei voastre interioare și, de asemenea, ca să învățați cum să meditați.

Totul este o călătorie, o descoperire și o explorare, așa că bucurați-vă de călătorie și experimentați aceste idei în ritmul și în felul vostru propriu.

Este important să acordați o oră și jumătate, maximum o săptămână pentru studiu.

Să acordați  o practică minimă de 15 minute pentru aceste idei este, de asemenea, o parte a cursului. Poate că veți găsi ideile atât de atractive că ele vă vor rămâne în atenție și chiar veți experimenta cu aceste idei întreaga zi.

Mult succes!

Jayanti Kirpalani, Director Brahma Kumaris Europa și Orientul Mijlociu

Cursul unu
Cursul doi
Cursul trei
Resurse
Meditații Audio
Contact