Cărți din cunoașterea Raja Yoga

Sperăm că veți descoperi câteva lucruri frumoase și utile pentru voi în aceste cărți. Ele se pot descărca în format pdf.

Dați click pe link sau pe imagine pentru a deschide cartea online.

Semnificația Vieții. Înțelegerea poate schimba lumea

de Dr. Prashank Kakoday

Descarcă cartea în PDF

Această carte vă va provoca să încercați o nouă perspectivă asupra a capacitatea de a conștientiza, precum și atitudinea și viziunea pe care le avem atât legat de noi înșine, cât și de lumea materială.

Marea limitare inerentă este că, dacă cineva doarme și tu îi spui că doarme, nu te ascultă nimeni, nimeni nu te înțelege. Numai atunci când se trezește poate să realizeze că a fost adormit. Dacă cineva este inconștient și îi spui că este inconștient, aceasta nu înseamnă nimic pentru el. Este ceea ce Platon numește „Nu știm că nu știm”. Suntem de două ori încuiați, într-o dublă ignoranță.

Frumusețea Interioară. O carte a virtuților

Descarcă cartea în PDF

 

Virtutea este frumusețea unei persoane. Este ceea ce îi face atrăgători și
neobișnuiți. Este culoarea, forma și modelul personalității lor. Este felul în care ei fac lucrurile, felul în care se mișcă, vorbesc și se îmbracă. Este posibil să nu aibă bani, dar dacă o persoană are virtuți, ea pare întotdeauna bogată, pentru că va umple cu calitate tot ceea ce este aproape de ea. Virtutea strălucește în afară, în toate lucrurile. Strălucește în corp, în mediul înconjurător și în ultimul rând în însăși fibra planetei.

Donații

Aceste resurse sunt oferite vouă gratuit prin bunăvoința Universității Spirituale Mondiale Brahma Kumaris, care este o organizație spirituală non-profit. Ca și organizație caritabilă, nu cere nici o plată pentru nici unul dintre evenimentele organizate, cursuri sau activități online. Toate acestea sunt oferite ca și un serviciu pentru comunitate și sunt disponibile tuturor.

Caritatea este sprijinită de cei care doresc binele și inidivizi care au beneficiat din învățăturile Brahma Kumaris. Aceste persoane au ales să doneze o contribuție personală pentru activitățile noastre astfel încât alții să poată de asemenea să beneficieze.

Opțiuni

Dacă doriți să faceț o donație pentru a sprijini munca de caritate a organizației Brahma Kumaris puteți să ne scrieție pe adresa  bucharest@ro.brahmakumaris.org, pentru a afla mai multe detalii.

Multumesc.