Când priveşti lumea cu ochii fizici, vezi toate faţetele diversităţii noastre: cultura, rasa, personalitatea, religia, şi aşa mai departe. Atunci când priveşti numai cu ochii fizici este uşor să devii încăpăţânat şi să încerci să dovedeşti că ai dreptate. Cu toate acestea, acolo unde este încăpăţânare nu este iubire. Iar a încerca să dovedeşti că ai dreptate este de asemenea jignitor.
Un diamant va sclipi chiar şi în praf; nu trebuie niciodată să dovedeşti că ai dreptate. În faţa pericolului de a privi doar cu ochii fizici, întotdeauna mă gândesc: acum a sosit momentul să trec dincolo de toate diviziunile, dincolo de tot ce ne limitează pe noi şi sinele nostru. Indiferent de rasă, religie, clasă - conştiinţa noastră trebuie să treacă acum dincolo de ele.
DadiJanki

Dadi Janki

Experiențe Oferite

Oferim un cadru pentru o experiență care vă poate schimba viața. Explorand și descoperind cea mai importantă întrebare dintre toate, "Cine sunt?", dezvoltăm un simț de auto-stăpânire care ne permite să stăm în controlul vieților noastre. Jocul de auto-învinovățire se termină. O conștiința spirituală profundă iese la suprafața și înlătură ceea ce era negativ în viața noastră. Prin aceasta recâștigăm responsabilitatea pentru crearea propriilor noastre vieți. Prezentul devine un adevărat cadou.

Facem asta prin urmarea a patru arii principale de studiu.

Studiul cunoașterii spirituale

  • Adevăruri universale, privitoare la natura sufletului, a lui Dumnezeu și impactul unei relații strânse intre cele două, crează un context pentru demersul nostru spiritual. Această înțelegere ne ajuta să stăpânim fluxul continuu de experiențe din viața noastră.
Beautiful young woman stands on road and looking at mountains. Hiker girl enjoys view on Alps and beauty of wild nature outdoors. Adventure travel in Slovenia, Europe. Freedom Natural Lifestyle

Practica meditației Raja Yoga

  • Un proces ghidat pas cu pas care ne ajută să ne focusăm pe puterea noastră interioară și potențialul nostru, care începe să înflorească. Începem să simțim propria noastră măreție.
  • În această meditație apăsăm butonul de pauza în filmul vieții noastre și experimentăm o liniște interioară autentică, pe care o putem susține.
  • Ne ajuta să creăm timp și să redevenim stăpânii vieții noastre.

Asimilarea conștientă a valorilor

  • Învățăm că spiritualitatea implică să fi capabil să practici virtuțile în circumstanțe adverse. Aceasta crește respectul de sine.
  • Învățăm să stăpânim și să înțelegem energia iubirii - în a darui, nu în a lua.
  • În mod natural ne focusăm pe propriile virtuți, mai degrabă decât pe defecte. Relațiile sunt vindecate.

Servind pe alții spiritual

  • Consecința naturală a înțelegerii adevărurilor spirituale, practica meditației Raja Yoga și observarea virtuților este dorința de a fi utili altora și de a împărtăși din experiența acumulată.
  • Serviciul spiritual est spre a ne imputernicii pe noi și pe alții astfel încât ei să vadă iubirea, pacea
Roses in the garden, Roses are beautiful with a beautiful sunny day.