Dadi janki - portrait 1 (taken Oct 2007)-small

Dadi Janki

Născută în 1916, ea a fost implicată în serviciu neobosită din 1937 și a petrecut, de asemenea, 45 de ani cu sediul la Londra din 1974. Ea a inspirat oameni din toate culturile și profesiile să trăiască în conformitate cu un sens mai înalt al aspiratiei și să contribuie la crearea unei lumi mai bune. Profundă și perspicace, este o bucurie absolută de a o asculta și observa.

Dadi Gulzar 2

Dadi Hirdaya Mohini

Ea este lidera spirituală a lui Brahma Kumaris. Numele ei înseamnă „Cea care atrage inima” si se potrivește exact cu felul ei de a fi. Cunoscută popular ca Gulzar („grădină de trandafiri”), a fost unul dintre membrii originali ai internatului înființat în 1937 de Brahma Baba. Pregătirea ei de lungă durată, concentrată pe principiile și practicile spirituale, a făcut din ea un exemplu viu de virtuți. Simplă, tăcută și profundă, inspiră, de asemenea, milioane de oameni din întreaga lume.

Dadi Ratan Mohini

Dadi Ratan Mohini

Este conducatorul spiritual de legătură al lui Brahma Kumaris și este unul dintre membrii de bază care locuiesc la sediul central. In copilărie si-a creat fundamentul vieții sale alaturi de Brahma Kumaris, chiar din primele zile ale sale. Ea trăiește conform numelui ei de „cea mai frumoasă bijuterie”, fiind mereu luminoasă și calmă. Dedicată și directă, accentul ei a fost pus pe dezvoltarea și formarea programelor pentru profesorii din întreaga Indie și servește ca resursă spirituală pentru echipa de tineri responsabili de dezvoltarea personală și de creștere a tinerilor. Acum, la optzeci de ani, rămâne plină de viață și cu un spirit mereu tânăr.