Votați Pacea și Aplicați-o în Viață

Puteți vota zilnic din 15 Noiembrie 2020 - până pe 15 Decembrie 2020

O inițiativă minunată, cu implicații profunde atât asupra noastră, cât și asupra lumii în care trăim. Am votat în fiecare zi și simt că fiecare minut în care am experimentat pacea a adâncit în mine acest sentiment, cât și capacitatea de a regăsi pacea în momentele mai agitate de peste zi. Alina

Poți vota prin crearea de minute de pace interioară. Aici găsiți exemple de meditații, link-uri la conferințe, cursuri și discuții pentru a accesa pacea sufletească. Creați un minut de pace zilnică.

Votul vostru a fost transmis lumii.

Acum puteți continua să oferiți gânduri de pace și de iubire tuturor sufletelor.

Inițiativa Votați Pacea s-a încheiat.

Număr Total de Voturi

∑ = 509

Număr Total de Minute de Pace

∑ = 47.682

We are launching the initiative of 'Vote for Peace'. Our purpose in life, surely is to stay peacefully and share peace with others. Now, we have to go into the journey by which we can stay totally calm and peaceful and be the instruments to give peace to others. Begin this journey of becoming peaceful, and not just putting a tick on a box to vote for peace, but I make sure that my life is the tick on the box. That I am following the path of peace. BK Jayanti Kirpalani

Azi este esențială pacea minții. Oricât de mult oamenii încearcă să obțină pacea prin bogăție, prin mai multe experiențe, sau prin relații umane, ei nu experimentează o pace de durată. Știința a încercat atat de mult să îmbunătățească lumea exterioară, dar nu știe aproape nimic despre lumea noastra interioară originară. Oamenii de știință pot să schimbe ziua în noapte și noaptea în ziuă, zboară pe alte planete, dezvoltă puterea atomică, dar nu au făcut nici un progres în a înțelege puterea sufletului.

Pacea minții este dreptul fiecărui suflet, și totuși, oamenii se împotmolesc la fiecare pas pentru o realizare de scurta durata. Ființele umane fac atâtea eforturi pentru ceva care este dreptul lor.

VotatiPacea2

Când înțelegi că pacea minții este un drept al sufletului, ea devine o achiziție constantă.

Participă la Inițiativă

15 Noiembrie - 15 Decembrie 2020

Ceea ce ne oprește din a experimenta acest drept, este influența vocii interioare mai mult decât influențele exterioare. O voce îmi spune 'Să aștept, că cineva sau ceva îmi va oferi pace'. Dacă continui să amân să trec la acțiune, atunci pot să aștept indefinit. Voi încerca sa învinovățesc pe alții pentru asta, și să compensez prin faimă și achiziții temporare.

O alta voce îmi spune 'Nu ar trebui să fie așa! Ar trebui să se întâmple astfel'! Vei continua mereu să încerci să rezolvi aceste probleme și să găsești soluții. Dacă mintea are gânduri irosite și sunt întrebări “De ce?” și “Cum așa?” atunci mintea ta nu va avea puterea concentrării. Unde nu există concentrare, nu exista experiența păcii și a fericirii.

Nu ma pot lăuda cu ceea ce am, când nu am pace interioară.

young dancer, havana - cuba

Potrivit cu cerințele timpului este necesar să creezi vibrații puternice de pace acolo unde ești. Atmosfera puternică și plină de pace astfel creată va atrage pe alții. A experimenta pacea este ceva minunat. Este ca atunci când un om însetat primește chiar și o picătură de apă. Va exista o diferență în familie, în cunoaștere, în meditație.

Totuși, pentru a realiza transformarea comunității este necesară o adunare în care sunt aceleași atitudini și vibrații.

Putem să dăm un deget de cooperare prin aceeași atitudine.

Când va fi degetul unui singur gând și o singură atitudine, lumea se va schimba.

Black and white hands bumping their fists

Aveți hotărârea de a practica asta constant.

Adoptați forma de a fi pace.

4.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mike

I have voted, great idea

brahmaku

Great, thanks

Maria Nistor

I honor the initiators and thank you for the stimulating action

Ramona

Minunat. O initiativa inspirata in aceste vremuri. Multumesc!

Ramona

După doar 8 zile de practica a păcii interioare mă bucur de beneficii precum claritate, liniște, seninătate. Observ schimbări si in perceperea realității, nimic nemaifiind atat de dramatic. Realizez ca pacea e o putere interioară pe care o pot manifesta oricand doresc. Aleg Pacea.

Maria Nistor

Gratitude for the peace you emanate yourself. I feel be blessed to hear and perceive you. You are truly opening up dimensions of deep peace.

Mehmet

Congratulations!

Marina Evangelista

I voted 108 mins of peace. Om shanti

anna

What a lovely idea..congratulations

Alina

O initiativa minunata, cu implicatii profunde atat asupra noastra, cat si asupra lumii in care traim. Am votat in fiecare zi si simt ca fiecare minut in care am experimentat pacea a adancit in mine acest sentiment, cat si capacitatea de a regasi pacea in momentele mai agitate de peste zi.