În aceste conferințe online, invitați speciali vor împărtăși din experiența lor cum să navigăm printre provocările vieții cotidiene și cum să adâncim înțelegerea noastră spirituală.

Vindecarea Inimii

19.00 - 20.00

Marți 9 Februarie

O discuție cu o invitată specială, Gitte Huldén.
Practica compasiunii, a iertării și a iubirii necondiționate pentru sine și pentru alții, ne va permite să vindecăm această lume înspăimântată.

Gitte Huldén este coordonatorul național al Brahma Kumaris în Finlanda și a practicat meditația pentru mai mult de 20 ani. Are o pregatire in afaceri și marketing. Pe calea spirituală apreciază bunătatea și fericirea care creează o atmosferă de învățare ușoară pentru toți.

Click aici pentru înregistrare
Gitte

Libertatea Spirituală

19.00 - 20.00

Marți 24 Noiembrie

O discuție cu o invitată specială, Belinda Westcott.
Experiențele profunde ale Belindei, de transformare prin meditație, i-au inspirat călătoria spirituală și au condus-o la practicarea și predarea meditației Raja Yoga, așa cum este predată de Brahma Kumaris. În ultimii 32 de ani, ea a folosit cu răbdare și blândețe instrumentele de meditație, auto-reflecție și experimentare, cu puterea gândirii asupra ei însăși, pentru a permite ca propriul potențial înnăscut să se desfășoare. Folosind aceste metode pentru a o ajuta să depășească cancerul, a găsit o înțelegere mai profundă a legăturii dintre suflet și corp. Belinda este membru al echipei naționale de coordonare a Brahma Kumaris din Africa de Sud, care supraveghează activitățile de acolo și din țările vecine. În prezent locuiește în Port Elizabeth.
Click aici pentru înregistrare
Belinda

Devino cel mai bun prieten al tău

19.00-20.00

Marți 1 Decembrie

Când ne confruntăm cu provocări și animozitate, suntem încurajați să ne revizuim modul de gândire, precum și stilul nostru de viață. În mijlocul schimbării, se află oportunitatea de a ne dezvolta resursele interioare necesare pentru a deveni cel mai bun prieten al nostru.

Click aici pentru înregistrare
sonja