O Nouă Conștiință

10.00 - 11.00

Sâmbătă 4,11,18, 25 Iunie

Un curs în 4 sesiuni de introducere a unei cunoașteri străvechi și practice. Acest curs este bazat pe cunoașterea Raja Yoga și este acompaniat de experiența meditației. Printre subiectele abordate
- cine suntem și care este scopul nostru aici
- funcționarea minții, a intelectului și a personalității
- legea karmei și cum să vindecăm trecutul
- natura ciclică a timpului
- relația cu Divinitatea și transcenderea conștiinței limitate a eului.

În fiecare Sâmbătă pentru 4 săptămâni de la orele 10.

Înscriere pe email: bucharest@ro.brahmakumaris.org

sau la telefon 0721 675 430

silence2

Secretul Înțelepciunii

20.30-21.00

Luni 19 Iulie - Duminică 25 Iulie

Știința consideră înțelepciunea o cunoaștere dobândită în timp și folosită pentru un scop bun. Aspecte ca și creativitatea, curiozitate, judecata, dragostea pentru învățătură, și perspectiva sunt legate de înțelepciune.

Cu metoda precisă înțelepciunea poate fi dobândită în timp scurt, cu ușurință și poate deveni o putere interioară. În această serie de 7 discuții de seară, vom aborda aspecte legate de Un Intelect Înțelept, Matur și Copilăros, O Nouă Perspectivă, Înțelepciunea lui Dumnezeu, și altele.

Înscriere pe email: bucharest@ro.brahmakumaris.org

sau la telefon 0721 675 430

matthew

Descoperă respectul de sine autentic

19.00-19.30

În fiecare Joi în luna Iulie

Deși cineva poate să aibă încredere în sine, capabilități și un statut înalt, poate să nu aibă o stimă de sine autentică.
Dacă ne construim stima de sine pe lucruri exterioare, care sunt în continuă schimbare, stima noastră va fi schimbătoare ca și lumea exterioară.

Doar construind o stimă de sine autentică, bazată pe identitatea autentică a cine suntem noi cu adevărat, putem fi cu adevărat fericiți și împliniți.

Înscriere pe email: bucharest@ro.brahmakumaris.org

sau la telefon 0721 675 430

meeting the challenges

Realizarea Sinelui

11.00 - 12.00

În fiecare Duminică în Iulie și August

Oamenii vorbesc despre sinele realizat. În această stare de conștiință mai înaltă, experimentăm demnitate, atenție, și cele mai profunde sentimente de bunăvoință pentru sine și pentru ceilalți. Există atenție la sine și zero nevoie de a mă scuza sau de a da vina pe alții.

În acest întâlniri vom discuta pași simpli pentru realizarea sinelui adevărat. Aspecte legate de suflet, de Divinitate, de legea karmei și natura timpului vor fi prezentate însoțite de o metodă simplă pentru meditație.

În fiecare Duminică de la orele 11. 

Înscriere pe email: bucharest@ro.brahmakumaris.org

sau la telefon 0721 675 430

Realizarea sinelui

Invocă Norocul în Viața Ta

20.30 - 21.00

Luni 8 Martie Zilnic până Duminică 15 Martie

Un studiu recent pe durata a 10 ani a arătat că oamenii norocoși generează norocul pe baza unor principii. Sunt experimentați în a crea și a observa oportunități, iau decizii bune ascultându-și intuiția, adoptă o atitudine de reziliență care transformă ghinionul în noroc.

În aceste discuții dorim să înțelegem cum putem invoca norocul în viața noastră pe baza cunoașterii spirituale. Subiecte ca și - A simți că ești norocos, Minunat și bogat - dreptul fiecărui suflet, Renunțare și avere, Astre de bun augur, și altele. Aceste sesiuni sunt însoțite de experiența meditației și sunt conduse într-o atmosfera relaxată și deschisă.

Sesiuni zilnic de la orele 20.30 la 21.00. Înscriere pe Zoom.

Click aici pentru înregistrare
balloon-3206530_1920

Fă Mintea Ta Cel Mai Bun Prieten

20.30-21.00

Luni 3 Mai - Duminică 9 Mai

Studiile arată că pentru o minte sănătoasă, factori ca și optimismul, un bun temperament, integrarea socială, capacitatea de a decide, joacă un rol de protecție.

In aceste discuții vom înțelege cum să facem din mintea noastra cel mai bun prieten. Nu o suprimăm, ci o învățăm să gândească lucruri bune. Dacă mintea este suprimată, va cauza tulburări. Mintea rămâne fericită și mulțumită când experimentează o bună atmosferă și primește hrană sănătoasă.

În fiecare întâlnire, discutăm un aspect nou legat de funcționarea minții, și a intelectului și creăm experiența meditației.

Click aici pentru înregistrare
Cheerful young caucasian girl with long red hair and pale skin in flowers dress enjoys of the big flower garden.

Secretele Unei Vieți Fericite

20.30 - 21.00

Luni 8 Februarie Zilnic până Duminică 14 Februarie

În anii 90, întrebați care sunt factorii pentru a fi fericiți, locuitorii din New York, USA au spus - banii și frumusețea. Cercetările au arătat, că din contră, cei care aveau bani și frumusețe își făceau multe griji să nu îi piardă și nu experimentau fericire. Mai recent, oamenii de știință au sugerat că fericirea are la bază un caracter sănătos, o viață activă socială, și ... umor.

În acest curs de 7 zile vom discuta cheile unei vieți fericite din perspectiva spirituală. Subiecte ca și Remediul Universal, Accesul la bogăția nepieritoare, Creatorul Timpului, Success magic, Renunță la Ego, și altele, vor fi prezentate într-un mod ușor, însoțite de experiența meditației. 

Sesiuni zilnic de la orele 20.30 la 21.00. Înscriere pe Zoom.

Click aici pentru înregistrare
brigitte

Calm Interior Într-o Lume Haotică

20.00 - 20.30

Din 2 Decembrie până in 22 Decembrie zilnic.

Studii recente la Institutul Medical Harvard arată că doar 4 minute de relaxare a minții pe zi sunt suficiente pentru construirea unui echilibru emoțional și intelectual. Beneficiile acestor exerciții mentale simple sunt reducerea stresului, îmbunătățirea concentrării, dezvoltarea empatiei, creșterea fericirii interioare și a bunei dispoziții.

Pe parcursul a 21 de zile, încercăm să înțelegem în termeni simpli bazele unei minți care experimentează calm, fericire și libertate în orice condiții. Creăm 10 minute zilnic pentru practica relaxării mentale. În urma acestui program ne simțim în controlul minții și al acțiunilor noastre, experimentăm stăpânire de sine, bucurie și mulțumire.

Click aici pentru înregistrare
Top view of young woman standing indoors at home, cutting herbs.